HTML

Designmánia

Modern lakberendezésről, lakberendezési kiegészítőkről és design termékekről

Friss topikok

Karácsonyi Ajándék Ötletek - Kinek mit vegyek?

2013.12.07. 11:42 designmánia

Már csak 31 nap van hátra karácsonyig, így annak is ideje elkezdeni karácsonyi ajándék ötleteken gondolkodni, aki ezt eddig még nem tette meg. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, én nem szeretek az utolsó pillanatban céltalanul bolyongani valamelyik karácsonyi vásárban. Ezalól kivétel a forraltborozás a Vörösmarty téren :)

Kinek mit vegyünk? Mi próbálunk pár ötlettel szolgálni a család minden tagjának, íme:

Ajándék nőknek

Dobd fel párod mindennapjait egy nem mindennapi design ajándéktárggyal!

Természetesen adja magát valami sütéssel-főzéssel kapcsolatos ajándéktárgy és az ünnepi vacsorához ünnepi teríték és ünnepi tálalás is dukál! Étkészletekből a francia Guy Degrenne gyártó az Alföldi Porcelánnal együttműködésben készít modern vonalvezetésű de ugyanakkor olcsó étkészleteket. Illetve különleges ajándék lehet egy gyönyörű design Alessi termék is. 

Ajándék férfiaknak

Nem csak nőknek lehet a gasztronómiához kapcsolódó ajándékot adni! Egyre több férfi is hobbiszakáccsá válik, nekik lehet kiváló ajándék egy-egy grill kiegészítő, mint pl a Weber termékek. 

Borkedvelő férfiaknak tökéletes meglepetés lehet egy Sommelier tanfolyam is. 

Ha meg szeretnénk hagyni a lehetőséget a szeretteinknek, hogy ők válasszák ki, hogy mit is szeretnének kapni, ugyanakkor élménnyel szeretnénk megajándékozni őket, akkor remek választás az élménycsomag

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezes-design.blog.hu/api/trackback/id/tr464921304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása